KuchniaJadalnia & BarSalonBiuroŁazienkaOsobisteOgródWyprzedażWielkanocPrezenty
 

Kuchnia

Nowości

Kasumi - niezwykle ostre noże ze stali damasceńskiej

Kasumi - niezwykle ostre noże ze stali damasceńskiej

Noże ze stali damasceńskiej marki Kasumi cechują się wyjątkową ostrością, którą zawdzięczają ponad trzydziestu warstwom stali damasceńskiej nałożonej na rdzeń z wysokowęglowej stali VG-10. Twardość tak powstałych kling waha się na poziomie 59-61 HRC, dzięki czemu noże długo pozostają ostre i sprostają wszelkim zadaniom nawet w profesjonalnych kuchniach.


Kasumi - japońskie noże Titanium

Kasumi - japońskie noże Titanium

Noże marki Kasumi wytwarzane są w japońskim mieście Seki uważanym za centrum produkcji noży kuchennych. Nowoczesne technologie spotykają tam wielowiekową tradycję pracy ze stalą, owocując ostrymi i ergonomicznymi narzędziami kuchennymi, które zadowolą nawet najbardziej doświadczonego szefa kuchni. Pokryte powłoką tytanową noże Titanium reprezentują tę ponadprzeciętną jakość.


Küchenprofi - akcesoria do gotowania w tradycyjnym stylu

Küchenprofi - akcesoria do gotowania w tradycyjnym stylu

Golonka w kapuście zapiekana w żeliwnym garnku, gołąbki z własnoręcznie zmielonej łopatki wieprzowej, lukrowana babka drożdżowa z ulubionymi dodatkami… Projektanci marki Küchenprofi pragną usprawnić przygotowywanie tych i innych tradycyjnych dań oferując wysokiej jakości akcesoria kuchenne w klasycznym stylu.



Bestsellery


Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc