menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Chroma - Haiku - nóż do mięsa Yanagi - długość ostrza: 27 cmChroma - Haiku - nóż do mięsa Yanagi
Chroma - Haiku - nóż do mięsa Yanagi - długość ostrza: 27 cm

Yanagi to tradycyjny japoński nóż do plastrowania różnego rodzaju mięsa.
Doskonale również poradzi sobie podczas przyrządzania sushi lub sashimi.

czytaj dalej

389,00 zł
dostawa gratis
wysyłka w najbliższy piątek

Yanagi to tradycyjny japoński nóż do plastrowania różnego rodzaju mięsa.
Doskonale również poradzi sobie podczas przyrządzania sushi lub sashimi.

Funkcje:

  • precyzyjne bardzo cienkie plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa

Ostrze:

  • twardość 57-58°HRC
  • błyszcząca stal chromowo-niklowa
  • ostrzone dwustronnie

Rękojeść:

  • wykonana z kołka bambusowego, jak w starożytnych mieczach samurajskich

numer katalogowyChroma H09
wymiary
długość ostrza27 cm
kraj produkcjiJaponia

inne z serii Chroma - Haiku

Chroma - Haiku - nóż kucharza - długość ostrza: 15 cm

Chroma - Haiku - nóż kucharza

długość ostrza: 15 cm

299,00 zł

Chroma - Haiku - nóż uniwersalny - długość ostrza: 12 cm

Chroma - Haiku - nóż uniwersalny

długość ostrza: 12 cm

259,00 zł

Chroma - Haiku - nóż do obierania - długość ostrza: 8 cm

Chroma - Haiku - nóż do obierania

długość ostrza: 8 cm

215,00 zł

Chroma - Haiku - nóż do ryb Sashimi - długość ostrza: 21 cm

Chroma - Haiku - nóż do ryb Sashimi

długość ostrza: 21 cm

479,00 zł

Chroma - Haiku - nóż do filetowania Deba - długość ostrza: 16,5 cm

Chroma - Haiku - nóż do filetowania Deba

długość ostrza: 16,5 cm

565,00 zł


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc