KuchniaJadalnia & BarSalonBiuroŁazienkaOsobisteOgródWyprzedażWielkanocPrezenty
 

Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa

29,90 zł

wysyłka
już jutro
nr katalogowy
Küchenprofi 0924052800

Igła (szpikulec) do nadziewania mięsa.

Paski słoniny, boczku, czosnku lub warzyw należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Naszpikowane słoniną chude mięso nabierze dzięki temu podczas pieczenia soczystości. Mięso należy nadziewać zawsze wzdłuż włókien.

Igła została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Można myć ją w zmywarce.

długość19,5 cm
materiałstal nierdzewna
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cm
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cm

recenzje

napisz własną recenzję

zobacz również



Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc