menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cmKüchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cm

Paski słoniny, boczku, czosnku lub warzyw należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Naszpikowane słoniną chude mięso nabierze dzięki temu podczas pieczenia soczystości. Mięso należy nadziewać zawsze wzdłuż włókien.

czytaj dalej

29,90 zł
dostawa już od 10 zł
szybka wysyłka - już jutro

Igła (szpikulec) do nadziewania mięsa.

Paski słoniny, boczku, czosnku lub warzyw należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Naszpikowane słoniną chude mięso nabierze dzięki temu podczas pieczenia soczystości. Mięso należy nadziewać zawsze wzdłuż włókien.

Igła została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Można myć ją w zmywarce.

numer katalogowyKüchenprofi 0924052800
długość19,5 cm
materiałstal nierdzewna

inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc