menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Joseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciasta - długość: 42 cmJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciastaJoseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciasta
Joseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciasta - długość: 42 cm

Wałek umożliwi zapanowanie nad grubością ciasta z precyzją, dzięki której tarty, pizze i inne wypieki będą zawsze wychodzić perfekcyjnie. Na jego końcach znajdują się pierścienie unoszące wałek nad blatem, które mogą być dowolnie zdejmowane i zakładane. Zakładanie odpowiednich pierścieni posłuży do ustawienia jednej z pięciu grubości ciasta: 2 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm. Wałek może być także używany w tradycyjny sposób bez pierścieni.

czytaj dalej

139,00 zł
wybierz kolor produktu
spośród dostępnych poniżej
Joseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciasta - długość: 42 cm

PrecisionPin - wałek do ciasta

długość: 42 cm

kolor
jasne drewno + wielokolorowy
nr katalogowy
Joseph Joseph 40113
139,00 zł
produkt jest czasowo niedostępny
Joseph Joseph - PrecisionPin - wałek do ciasta - długość: 42 cm

PrecisionPin - wałek do ciasta

długość: 42 cm

kolor
jasne drewno + niebieski
nr katalogowy
Joseph Joseph 40114
139,00 zł
produkt jest czasowo niedostępny

Wałek z regulacją grubości wałkowanego ciasta.

Wałek umożliwi zapanowanie nad grubością ciasta z precyzją, dzięki której tarty, pizze i inne wypieki będą zawsze wychodzić perfekcyjnie. Na jego końcach znajdują się pierścienie unoszące wałek nad blatem, które mogą być dowolnie zdejmowane i zakładane. Zakładanie odpowiednich pierścieni posłuży do ustawienia jednej z pięciu grubości ciasta: 2 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm. Wałek może być także używany w tradycyjny sposób bez pierścieni.

Wałek i pierścienie należy myć ręcznie. Drewniany wałek należy suszyć w pozycji pionowej. Aby przedłużyć żywotność drewna i zachować jego walory estetyczne warto od czasu do czasu natrzeć wałek olejem spożywczym.

wymiary
długość42 cm
materiałdrewno bukowe
tworzywo sztuczne

inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc