menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Fissler - Profession - nóż Yanagiba - długość: 18 cm
Fissler - Profession - nóż Yanagiba - długość: 18 cm

Funkcje:

  • precyzyjne plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa

czytaj dalej

479,00 zł
produkt jest już niedostępny

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

Funkcje:

  • precyzyjne plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa

Ostrze:

  • stal chromo-molibdenowo-wanadowa
  • gładka krawędź tnąca
  • ostrze jednostronne
  • szpiczaste zakończenie ostrza

Rękojeść:

  • czarne tworzywo ze stalowymi nitami

numer katalogowyFissler 8801218
wymiary
długość ostrza18 cm
miejsce produkcjiNiemcy

zobacz również


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc