menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
KAI - Wasabi - nóż Yanagiba - długość ostrza: 21 cm
KAI - Wasabi - nóż Yanagiba - długość ostrza: 21 cm
1 ocena

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

czytaj dalej

179,90 zł
produkt jest już niedostępny

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

Funkcje:
  • precyzyjne bardzo cienkie plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa
Ostrze:
  • twardość: 55-57°HRC
  • wysokowęglowa stal molibdenowo-wanadowa Daido 1K
  • wykończenie matowe
  • ostrzone jednostronnie
Rękojeść:
  • sproszkowany bambus z polipropylenem – właściwości antybakteryjne
numer katalogowyKAI WAS-6621Y
wymiary
długość ostrza21 cm
kraj produkcjiJaponia

recenzje produktu

Nóż jest super jeszcze mało nim pracowałem, ale wiem ,że się polubimy.

,


bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc