menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
KAI - Seki Magoroku Red Wood - nóż Yanagiba - długość ostrza: 21 cm
KAI - Seki Magoroku Red Wood - nóż Yanagiba - długość ostrza: 21 cm
1 ocena

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

czytaj dalej

239,90 zł
produkt jest już niedostępny

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

Funkcje:
  • precyzyjne bardzo cienkie plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa
Ostrze:
  • twardość: 57-59°HRC
  • błyszcząca wysokowęglowa stal chromowo-niklowa
  • ostrzone jednostronnie
Rękojeść:
  • wykonana z cedru japońskiego
numer katalogowyKAI MGR-210Y
wymiary
długość ostrza21 cm
kraj produkcjiJaponia

recenzje produktu

Ekstremalnie ostry – jak żyletka!, nawet dojrzałego pomidora kroi w milimetrowe plasterki. Teraz robienie sushi to przyjemność – wreszcie sashimi wygląda to jak chcę. Przecina rybę jak wodę – place też:).
Perfekcyjnie wykonany, naprawdę warty tych pieniędzy.

,


bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc