menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
KAI - Seki Magoroku Magnolia - nóż Yanagiba - długość ostrza: 24 cm
KAI - Seki Magoroku Magnolia - nóż Yanagiba - długość ostrza: 24 cm
1 ocena

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

czytaj dalej

219,90 zł
produkt jest już niedostępny

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

Funkcje:
  • precyzyjne bardzo cienkie plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa
Ostrze:
  • twardość: 57-59°HRC
  • błyszcząca wysokowęglowa stal chromowo-niklowa
  • ostrzone jednostronnie
Rękojeść:
  • wykonana z drewna magnolii
numer katalogowyKAI MG-240Y
wymiary
długość ostrza24 cm
kraj produkcjiJaponia

recenzje produktu

Z tym nożem, wchodzącym w najtwardszy produkt jak w masło, można z przyjemnością przenieść się na wiele godzin do kuchni :)
Aktualnie to mój najlepszy nóż, którym udaje mi się pokroić niemal przeźroczyste plastry wędliny, mięsa czy ryby – a to wyczyn wart każdej ceny!
Jako tygodniowa właścicielka nie wiem jak długo zachowa swoją ostrość. A perspektywa jej odnowienia przyprawia mnie o ból głowy – vide dwustronne ostrzałki KAI. Pewnie jednak będzie to następny zakup :)

,


bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc