menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
KAI - Seki Magoroku Magnolia - nóż Yanagiba - długość ostrza: 18 cm
KAI - Seki Magoroku Magnolia - nóż Yanagiba - długość ostrza: 18 cm

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

czytaj dalej

179,90 zł
produkt jest już niedostępny

Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do przygotowywania sushi, sashimi i plastrowania mięsa.

Funkcje:
  • precyzyjne bardzo cienkie plastrowanie ryb
  • plastrowanie wędlin
  • plastrowanie mięs surowych, pieczonych i wędzonych – długie ostrze bez problemu radzi sobie z dużymi kawałkami mięsa
Ostrze:
  • twardość: 57-59°HRC
  • błyszcząca wysokowęglowa stal chromowo-niklowa
  • ostrzone jednostronnie
Rękojeść:
  • wykonana z drewna magnolii
numer katalogowyKAI MG-180Y
wymiary
długość ostrza18 cm
kraj produkcjiJaponia

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc