menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice

Umiejętne serwowanie przygotowanych potraw na stół jest równie ważne, co ich smak. Przed daniem głównym na stole pojawiają się przystawki, zaserwowane w odpowiednich do tego naczyniach do przystawek, często w towarzystwie sosjerek i miseczek na dipy. Podczas posiłku dla większej ilości osób główne danie wygodnie jest podać na dużych półmiskach, sałatki zaś w miskach z odpowiednimi sztućcami. Chleb nie będzie czerstwiał, gdy zostanie włożony do bawełnianych koszyków na pieczywo, masło zaś najlepiej przechowywać i podawać w maselniczce. Po głównym daniu radość na twarzach biesiadników budzi kawa lub herbata podana na tacy w towarzystwie koszyków na owoce oraz pater i talerzy na torty i ciastka. A jeśli nie chcemy organizować tego typu wielodaniowych przyjęć wystarczy… podać przekąski w odpowiednich naczyniach.


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc