KuchniaJadalnia & BarSalonBiuroŁazienkaOsobisteOgródWyprzedażPrezenty
 

szybkowary elektryczne

W porównaniu do tradycyjnego gotowania w garnku, przyrządzanie potraw w szybkowarze pozwala oszczędzić do 70% czasu i 50% energii. Ponadto – jedzenie gotowane krócej nie tylko lepiej smakuje i jest bardziej aromatyczne, lecz także zachowuje więcej wartości odżywczych, minerałów i witamin. Szybkowary są więc idealnym rozwiązaniem dla wszystkich, którzy chcieliby przygotowywać zdrowe, pełnowartościowe posiłki, a zazwyczaj brakuje im na to czasu.

Wiele szybkowarów wyposażonych jest w różnego rodzaju innowacje, dzięki którym gotowanie jest bardzo proste i w pełni bezpieczne. Standardem są już dwa tryby gotowania (w różnych temperaturach), które ułatwiają przygotowanie konkretnych potraw, a niektóre z szybkowarów mają dodatkowo funkcję gotowania bezciśnieniowego, przydatną np. przy przyrządzaniu warzyw.

Gotowanie w szybkowarze jest też w pełni bezpieczne – odpowiednie wskaźniki poinformują o stanie gotowania i poziomie temperatury, a system bezpiecznego zamknięcia i automatyczne odprowadzanie pary eliminują ryzyko poparzenia. Dzięki odpowiedniej konstrukcji, szybkowary są stabilne i nadają się do każdego typu kuchenek, a niektóre z modeli wyposażone są także w zdejmowane uchwyty, które ułatwiają zmywanie i przechowywanie.

     
     


Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc