menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Zwilling - Professional S - nożyk do obierania i odkrawania mięsa od kości - długość ostrza: 6 cm
Zwilling - Professional S - nożyk do obierania i odkrawania mięsa od kości - długość ostrza: 6 cm
279,00 zł
dostawa gratis
wysyłka w najbliższą środę

Kuty niewielki nożyk do precyzyjnego obierania oraz odkrawania mięsa od kości.

Funkcje:
  • odkrawanie mięsa od kości
  • doskonały do drobiu
  • obieranie

Ostrze:

  • specjalna, wysokowęglowa stal FRIDOUR – hartowana lodem
  • fabrycznie ostrzone od czubka aż po koniec pod kontrolą lasera
  • przebiega przez całą długość noża – aż do końca rękojeści

Rękojeść:

  • czarny, potrójnie nitowany ABS – materiał twardy, gładki i wytrzymały
  • gładkie połączenie między ostrzem i rękojeścią, bez szczelin i zgrubień
  • doskonałe wyważenie zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania
numer katalogowyZwilling 31020-061-0
wymiary
długość ostrza6 cm
gwarancja30 lat
kraj produkcjiSolingen Niemcy

inne z serii Zwilling - Professional S

Zwilling - Professional S - zestaw 2 noży

Zwilling - Professional S - zestaw 2 noży

689,00 zł

Zwilling - Professional S - nóż do odkrawania mięsa od kości - długość ostrza: 14 cm

Zwilling - Professional S - nóż do odkrawania mięsa od kości

długość ostrza: 14 cm

379,00 zł

Zwilling - Professional S - nóż do steków - długość ostrza: 12 cm

Zwilling - Professional S - nóż do steków

długość ostrza: 12 cm

299,00 zł

Zwilling - Professional S - nóż do wędlin - długość ostrza: 26 cm

Zwilling - Professional S - nóż do wędlin

długość ostrza: 26 cm

469,00 zł

Zwilling - Professional S - nóż do obierania - długość ostrza: 5 cm

Zwilling - Professional S - nóż do obierania

długość ostrza: 5 cm

279,00 zł


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc