menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Satake - Saku PP - japońskie noże kuchenne - ostrza ze stali molibdenowo-wanadowej
Satake - Saku PP - japońskie noże kuchenne - ostrza ze stali molibdenowo-wanadowej

Kolekcja Saku to reprezentatywna kolekcja klasycznych japońskich noży kuchennych marki Satake. W wersji PP okrągłe rękojeści wykonane są z polipropylenu zamiast tradycyjnego drewna. Dzięki temu są one odporne na uszkodzenia i wysokie temperatury – doskonale sprawdzą się w kuchniach, w których panują nawet najbardziej ekstremalne warunki.

czytaj dalej

Satake - Saku PP - nóż Santoku - długość ostrza: 17 cm

Saku PP - nóż Santoku

długość ostrza: 17 cm

nr katalogowy
Satake 802-314
119,00 zł
tylko 1 sztuka dostępna
szybka wysyłka - jeszcze dziś
dostawa już od 10 zł
Satake - Saku PP - nóż do warzyw Nakiri - długość ostrza: 17 cm

Saku PP - nóż do warzyw Nakiri

długość ostrza: 17 cm

nr katalogowy
Satake 802-321
119,00 zł
wysyłka w najbliższą środę
dostawa już od 10 zł
Satake - Saku PP - nóż do ryb Deba - długość ostrza: 16 cm

Saku PP - nóż do ryb Deba

długość ostrza: 16 cm

nr katalogowy
Satake 802-345
119,00 zł
wysyłka w najbliższą środę
dostawa już od 10 zł
Satake - Saku PP Air Holes - nóż szefa kuchni z otworami - długość ostrza: 18 cm

Saku PP Air Holes - nóż szefa kuchni z otworami

długość ostrza: 18 cm

nr katalogowy
Satake 802-369
129,00 zł
szybka wysyłka - jeszcze dziś
dostawa już od 10 zł

Japońskie noże kuchenne o ostrzach ze stali molibdenowo-wanadowej.

Kolekcja Saku to reprezentatywna kolekcja klasycznych japońskich noży kuchennych marki Satake. W wersji PP okrągłe rękojeści wykonane są z polipropylenu zamiast tradycyjnego drewna. Dzięki temu są one odporne na uszkodzenia i wysokie temperatury – doskonale sprawdzą się w kuchniach, w których panują nawet najbardziej ekstremalne warunki.

Ostrza noży Saku wykonane są ze stali molibdenowo-wanadowej. Jest to stal nierdzewna o twardości 56-58 HRC, której odporność na rdzewienie jest spotęgowana dzięki wyższej zawartości molibdenu. Wanad zwiększa twardość stali, dzięki czemu klingi dłużej pozostają ostre.

materiałstal molibdenowo-wanadowa
tworzywo sztuczne PP

recenzje produktu

Szukałem noża, do którego nie przyklejają się cięte warzywa. Ten nóż spełnia z powodzeniem ten warunek. Poza tym jest ostry. Polecam. To dobry zakup.

,

Fajny, lekki nóż

,


bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc