menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice

Kuchnia włoskiego regionu Emilia Romagna obfituje w pyszne potrawy i wyjątkowe regionalne przysmaki, a prowincja Parma znana jest przede wszystkim z doskonałej dojrzewającej szynki. Projektanci Küchenprofi chcieli, aby potrawom przygotowywanym za pomocą produktów tej marki towarzyszyło miłe wspomnienie włoskich smakołyków, dlatego kolekcja tarek dostała nazwę właśnie po tej prowincji. Idealnie ostre tarki mają oczka o różnych kształtach, dzięki czemu sprostają wszystkim postawionym przed nimi kuchennym zadaniom.

Wśród tarek Parma znalazły się te standardowe – do ścierania grubszych i drobniejszych wiórek, a także tarki do zadań specjalnych – do twardych serów, skórki cytrusów czy płatków czekolady do ciast i deserów. Ciekawą nowością jest również maszynka Atlas, dzięki której można zrobić pyszny domowy makaron – nie tylko do dań kuchni włoskiej.

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc