menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Miyabi - 7000D - japońskie noże kuchenneMiyabi - 7000D - japońskie noże kuchenneMiyabi - 7000D - japońskie noże kuchenneMiyabi - 7000D - japońskie noże kuchenne
Miyabi - 7000D - japońskie noże kuchenne

Miyabi to japońskie noże inspirowane tradycyjnymi samurajskimi mieczami – nie tylko idealnie ostrymi, lecz także zachwycającymi wyglądem. Wytwarzane w Japonii odznaczają się doskonałą jakością i precyzją wykonania, a także wyjątkowym designem – doceniają je zarówno profesjonalni szefowie kuchni, jak i amatorzy gotowania na całym świecie.

czytaj dalej

Miyabi - 7000D - nóż Kudamono - długość ostrza: 9 cm

7000D - nóż Kudamono

długość ostrza: 9 cm

nr katalogowy
Miyabi 34541-091-0
599,00 zł
wysyłka zazwyczaj do 14 dni
Miyabi - 7000D - nóż Shotoh - długość: 13 cm

7000D - nóż Shotoh

długość: 13 cm

nr katalogowy
Miyabi 34542-131-0
699,00 zł
szybka wysyłka - już jutro
Miyabi - 7000D - nóż Chutoh - długość ostrza: 16 cm

7000D - nóż Chutoh

długość ostrza: 16 cm

nr katalogowy
Miyabi 34542-161-0
799,00 zł
wysyłka w najbliższy czwartek
Miyabi - 7000D - nóż Gyutoh - długość ostrza: 20 cm

7000D - nóż Gyutoh

długość ostrza: 20 cm

nr katalogowy
Miyabi 34543-201-0
999,00 zł
wysyłka w najbliższy czwartek
Miyabi - 7000D - nóż Gyutoh - długość ostrza: 24 cm

7000D - nóż Gyutoh

długość ostrza: 24 cm

nr katalogowy
Miyabi 34543-241-0
1199,00 zł
szybka wysyłka - już jutro
Miyabi - 7000D - nóż Santoku - długość ostrza: 18 cm

7000D - nóż Santoku

długość ostrza: 18 cm

nr katalogowy
Miyabi 34544-181-0
999,00 zł
wysyłka w najbliższy czwartek

Miyabi to japońskie noże inspirowane tradycyjnymi samurajskimi mieczami – nie tylko idealnie ostrymi, lecz także zachwycającymi wyglądem. Wytwarzane w Japonii odznaczają się doskonałą jakością i precyzją wykonania, a także wyjątkowym designem – doceniają je zarówno profesjonalni szefowie kuchni, jak i amatorzy gotowania na całym świecie.

Seria 7000 D to ekskluzywna, bardzo elegancka kolekcja noży na najwyższym poziomie.
Ostrza o tradycyjnych japońskich kształtach wykonane są z damasceńskiej stali – trwałego rdzenia i kilkudziesięciu warstw, osadzone w czarnych stalowo-micartowych trzonkach.
Zarówno każde ostrze, jak i rękojeść ma swój niepowtarzalny wygląd i jest małym dziełem sztuki. Noże o ostrzu skalpela, idealnym wyważeniu i ergonomii zadowolą nawet najbardziej wymagających szefów kuchni.

Ostrze:

  • baza ze stali CMV60 + 32 warstwy stalowej otoczki
  • hartowana i utwardzana lodem w temperaturze -196°C
  • tradycyjny japoński kształt
  • z niepowtarzalnym wzorem damasceńskiej stali
  • antykorozyjne

Rękojeść

  • micarta i stal nierdzewna
  • trzpień przez całą długość rękojeści
  • odpowiednio wyważona

kraj produkcjiSeki, Japonia

recenzje produktu

Nóż fenomenalny, ostrość znakomita (włosy na ręku goli a w papier wchodzi jak ciepły nóż w masło 😉).
POLECAM !!!

,


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc