menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cmKüchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa
Küchenprofi - szpikulec do nadziewania mięsa - długość: 19,5 cm
1 ocena

Paski słoniny, boczku, czosnku lub warzyw należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Naszpikowane słoniną chude mięso nabierze dzięki temu podczas pieczenia soczystości. Mięso należy nadziewać zawsze wzdłuż włókien.

czytaj dalej

37,90 zł
szybka wysyłka - jeszcze dziś
dostawa już od 10 zł

Igła (szpikulec) do nadziewania mięsa.

Paski słoniny, boczku, czosnku lub warzyw należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Naszpikowane słoniną chude mięso nabierze dzięki temu podczas pieczenia soczystości. Mięso należy nadziewać zawsze wzdłuż włókien.

Igła została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Można myć ją w zmywarce.

numer katalogowyKüchenprofi 0924052800
długość19,5 cm
materiałstal nierdzewna

recenzje produktu

Jeszcze nie używałam, ale urządzenie wydaje mi się bardzo delikatne, jak na potrzebę szpikowania słusznego połcia pieczeni wołowej. Wyobrażałam sobie przedmiot bardziej masywny. ale pewnie się mylę... Gdy użyję będę miała pełny obraz przydatności.. Dziękuję za szybką i kompetentną obsł;ugę, pozdrawiam, Ewa

,


bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc