Dedykowany piecyk do pizzy pozwoli przygotować włoski placek w domu szybko, wygodnie i zgodnie z preferencjami, sprawdzi się także z tartą, mini-pizzami i innymi wypiekami. Pizza w urządzeniu pieczona jest na kamieniu z kordierytu, który magazynuje temperaturę i pochłania wilgoć, dzięki czemu pizza smakuje niczym z kamiennego pieca.
Urządzenie wyposażone jest w dwa pokrętła do bezstopniowej regulacji górnej i dolnej temperatury. Wybór temperatury na spodzie i od góry od ok. 150°C do ok. 430°C pozwala na ułożenie własnych preferencji w miarę użytkowania. Mocno chrupiący spód i lekko zarumieniony ser, a może porządnie przypieczone pepperoni? Te i inne ustawienia będą łatwo dostępne z urządzeniem Napoli.
numer katalogowy | Küchenprofi 1703001400 |
---|
wymiary | 36 × 35 × 17 cm |
---|---|
średnica pizzy | do 29 cm |
dane techniczne | |
moc | 1200 W |
materiał | stal nierdzewna tworzywo sztuczne kordieryt |