Fondue czekoladowe to sposób na wyjątkowy deser kończący romantyczną kolację lub na oryginalne podawanie słodkości. Wystarczy wlać do miseczki rozpuszczoną czekoladę lub karmel, podać na talerzykach pokrojone owoce, biszkopty lub ciasto i zacząć zabawę. Ciekawym pomysłem będzie dolanie do czekolady odrobiny rumu lub amaretto.
W skład zestawu wchodzi:Widelczyki do maczania składników w czekoladzie mają końcówki w dwóch różnych kolorach, co ułatwi ich odróżnianie od siebie. Zapalona świeca typu tealight umieszczona w podgrzewaczu zapobiegnie stygnięciu czekolady.
Nieduży zestaw jest zapakowany w pudełko, dzięki czemu doskonale sprawdzi się w roli prezentu.
numer katalogowy | Kela 16656 |
---|
wymiary | 12 × 12 × 11,5 cm |
---|---|
pojemność | 0,35 l |
materiał | ceramika stal nierdzewna tworzywo sztuczne |
---|