W porównaniu do tradycyjnego gotowania w garnku, przyrządzanie potraw w szybkowarze pozwala oszczędzić 70% czasu i 50% energii.
Duszenie mięsa w szybkowarze zajmuje średnio 15 minut, podczas gdy duszenie w garnku – ok. 50 minut.
Krócej gotowane jedzenie nie tylko lepiej smakuje i jest bardziej aromatyczne, lecz także zachowuje więcej wartości odżywczych, minerałów i witamin.
Główne cechy:
Zabezpieczenia:
Szybkowar nadaje się do każdego typu kuchenek, także indukcyjnych.
Vitaquick Green to edycja limitowana szybkowarów Vitaquick wyposażona w elementy w kolorze zielonym.
numer katalogowy | Fissler 600-350-04-070-0 |
---|
wymiary | |
---|---|
pojemność | 4,5 l |
średnica | 22 cm |
materiał | stal nierdzewna tworzywo sztuczne |
kraj produkcji | Niemcy |
do szybkowarów Vitaquick (do 2010 r.)
79,00 zł
849,00 – 1979,00 zł