menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Bunmei - nóż do ryb Yanagi Sashimi - długość ostrza: 21 cm
Bunmei - nóż do ryb Yanagi Sashimi - długość ostrza: 21 cm

Długa i wąska klinga przypominająca kształtem liść wierzby (z japońskiego yanagi) doskonale nadaje się do plastrowania surowego mięsa, oprawiania ryby i zdejmowania z niej skóry.

czytaj dalej

346,75 zł
produkt jest czasowo niedostępny
sugerowana cena detaliczna producenta: 365,00 zł

Nóż Yanagi Sashimi o szlifie jednostronnym.

Długa i wąska klinga przypominająca kształtem liść wierzby (z japońskiego yanagi) doskonale nadaje się do plastrowania surowego mięsa, oprawiania ryby i zdejmowania z niej skóry.

Charakterystyka:
  • ostrze wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej o twardości 56-57 HRC
  • szlif jednostronny – nóż przeznaczony dla osób praworęcznych
  • rękojeść z drewna magnoliowego w kształcie litery D wygodnie leży w dłoni, zapewniając wygodę użytkowania

Nóż nie jest przystosowany do mycia w zmywarce, po ręcznym umyciu należy wytrzeć go do sucha.

numer katalogowyBunmei 1804210
długość ostrza21 cm
materiałstal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
drewno magnoliowe

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc