To małe urządzenie pozwoli na łatwe i szybkie przygotowanie czekoladowego fondue dla dwóch osób, pozwalając na uraczenie się wyjątkowym deserem. Dwa ustawienia temperatury posłużą do wstępnego rozpuszczania czekolady oraz do utrzymywania jej w stanie płynnym. Wyższe ustawienie sprawdzi się również do rozpuszczania czekolady do przygotowywania polew i pralin.
Po rozpuszczeniu czekolady posłuży ona do maczania owoców, pianek, herbatników i wielu innych przysmaków. Zamoczone w czekoladzie składniki mogą być zjedzone od razu lub pozostawione do zastygnięcia, aby czekolada zmieniła się w chrupiącą skorupkę.
Miska na czekoladę może zostać wyjęta i łatwo umyta dzięki pokryciu powłoką nieprzywierającą. Miska jest przystosowana do mycia w zmywarce.
numer katalogowy | ADE KG 2152 |
---|
wymiary | 14 × 13 × 13 cm |
---|---|
pojemność | 0,25 l |
dane techniczne | |
moc | 25 W |
materiał | metal tworzywo sztuczne |