menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Cilio - Drip-Master - kafeteria elektryczna - na 10 filiżanek

Cilio - Drip-Master - kafeteria elektryczna

na 10 filiżanek

765,51 zł

szybka wysyłka
Cilio - Laura - kafeteria tłokowa - pojemność: 0,35 l

Cilio - Laura - kafeteria tłokowa

pojemność: 0,35 l

126,90 zł

Cilio - Gloria - kafeteria tłokowa

Cilio - Gloria - kafeteria tłokowa

179,90 – 269,90 zł

2 pojemności do wyboru
0,35 l
1,0 l
pokaż szczegóły
Cilio - Mariella - kafeteria tłokowa - na 3 filiżanki

Cilio - Mariella - kafeteria tłokowa

na 3 filiżanki

69,90 zł

szybka wysyłka
Zassenhaus - Coffee Drip - kafeteria przelewowa - na 6 filiżanek

Zassenhaus - Coffee Drip - kafeteria przelewowa

na 6 filiżanek

251,90 zł

szybka wysyłka
Zassenhaus - Aroma Press - kafeteria tłokowa - pojemność: 0,9 l

Zassenhaus - Aroma Press - kafeteria tłokowa

pojemność: 0,9 l

234,28 zł

szybka wysyłka
Eva Solo - kafeteria przelewowa - pojemność: 1,0 l

Eva Solo - kafeteria przelewowa

pojemność: 1,0 l

352,00 zł

Philippi - László - kafeteria tłokowa - pojemność: 1,0 l

Philippi - László - kafeteria tłokowa

pojemność: 1,0 l

749,00 zł

RIG-TIG - Brew-it - kafeteria tłokowa - pojemność: 0,8 l

RIG-TIG - Brew-it - kafeteria tłokowa

pojemność: 0,8 l

207,00 zł

Alessi - kafeteria tłokowa

Alessi - kafeteria tłokowa

792,00 – 888,00 zł

2 pojemności do wyboru
0,24 l
0,72 l
pokaż szczegóły
Alessi - Barkoffee - kafeteria tłokowa - pojemność: 0,72 l

Alessi - Barkoffee - kafeteria tłokowa

pojemność: 0,72 l

552,00 zł

Alessi - Mazagran - karafka do kawy cold brew - pojemność: 0,9 l

Alessi - Mazagran - karafka do kawy cold brew

pojemność: 0,9 l

374,00 zł

2 kolory do wyboru
 
 
pokaż szczegóły

Nie potrzeba drogiego ekspresu, aby rozkoszować się pyszną kawą we własnym domu – potrzeba tylko odpowiedniej kafeterii: tłokowej lub przelewowej. Posiadając tę pierwszą wystarczy wsypać do dzbanka odmierzoną ilość kawy, zalać ją gorącą wodą i przykryć przykrywką, zatrzymując tłok w górnej pozycji. Gdy kawa się zaparzy, należy opuścić powoli tłok na dno dzbanka. Przez drobną siateczkę tłoka przepływa zaparzona kawa, natomiast fusy zostają zepchnięte na dno dzbanka. Kafeterie przelewowe (lub inaczej zwane ciśnieniowymi) działają tak, że pod wpływem gotowania para wodna przechodzi przez zbiorniczek z kawą i skrapla się w dzbanku w postaci aromatycznego espresso.


inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc