menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Bunmei - noże kuchenne
Bunmei - noże kuchenne

Noże Bunmei to narzędzia o specjalnie wyprofilowanych klingach przeznaczone głównie do filetowania i oprawiania ryb oraz do plastrowania mięsa.

czytaj dalej

Bunmei - nóż do ryb Deba - długość ostrza: 19,5 cm

nóż do ryb Deba

długość ostrza: 19,5 cm

nr katalogowy
Bunmei 1801195
359,00 zł
wysyłka w najbliższą środę
dostawa gratis
Bunmei - nóż do ośmiornicy Tako Sashimi - długość ostrza: 21 cm

nóż do ośmiornicy Tako Sashimi

długość ostrza: 21 cm

nr katalogowy
Bunmei 1803210
317,30 zł
produkt jest czasowo niedostępny
Bunmei - nóż do ryb Yanagi Sashimi - długość ostrza: 21 cm

nóż do ryb Yanagi Sashimi

długość ostrza: 21 cm

nr katalogowy
Bunmei 1804210
346,75 zł
produkt jest czasowo niedostępny
Bunmei - nóż do ryb Yanagi Sashimi - długość ostrza: 27 cm

nóż do ryb Yanagi Sashimi

długość ostrza: 27 cm

nr katalogowy
Bunmei 1804270
359,00 zł
wysyłka w najbliższą środę
dostawa gratis
Bunmei - nóż do filetowania Oroshi - długość ostrza: 24 cm

nóż do filetowania Oroshi

długość ostrza: 24 cm

nr katalogowy
Bunmei 1805240
489,25 zł
produkt jest czasowo niedostępny

Japońskie noże kuchenne.

Noże Bunmei to narzędzia o specjalnie wyprofilowanych klingach przeznaczone głównie do filetowania i oprawiania ryb oraz do plastrowania mięsa.

Charakterystyka:
  • ostrze wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej o twardości 56-57 HRC
  • szlif jednostronny – nóż przeznaczony dla osób praworęcznych
  • rękojeść z drewna magnoliowego w kształcie litery D wygodnie leży w dłoni, zapewniając wygodę użytkowania

Noże nie są przystosowane do mycia w zmywarce, po ręcznym umyciu należy wytrzeć je do sucha.

materiałstal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
drewno magnoliowe

inspiracje i ciekawostki z naszego bloga

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc